Dakdekker

Van dak lekkages tot het compleet vernieuwen van uw dak. Wij helpen snel en vakkundig.

Regelmatig (preventief) onderhoud verlengt de levensduur van het dak en vermindert het risico op lekkage van het dak.

Dak onderhoud moet eigenlijk deel uitmaken van het beheersbudget van gebouwen. Daar zijn steeds meer bedrijven en gebouwenbeheerders het mee eens. Verleijsdonk BV kan uw dak jaarlijks reinigen en inspecteren en direct klein reparatiewerk uitvoeren.

Met een nauwkeurige inventarisatie, stellen wij een onderhoudsplan vast, waarin de bestaande status staat beschreven, de resterende levensduur van het dak, een gespecificeerd meerjarenplan voor inspectie en onderhoud van het dak met bijbehorende kosten. Duidelijke taal zonder verrassingen! dat is Verleijsdonk BV

Bij relatief nieuwe daken kan een onderhoudsabonnement voor jaarlijkse reiniging en klein reparatiewerk worden opgesteld, waarmee wij de zorg voor uw dak overnemen en het dak veel langer meegaat.

Wilt u ook weten waar u de komende jaren aan toe bent en wilt u dak problemen voor zijn?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie: 040-2446319

DAK-APK

Tijdens deze geheel vrijblijvende dakcontrole inspecteren wij uw dak en kunnen direct eventueel kleine reparaties uitvoeren.
Op basis van een dakrapport schatten wij in of er problemen zijn te verwachten op de korte en de langere termijn.
Een prettig idee!

Verleijsdonk BV werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Wij verzorgen oplossingen voor: nieuwbouw en renovatieprojecten voor utiliteitsbouw, woningbouw, tuinbouw, kantoren, zorginstellingen, horeca, scholen, de industriële sector en de particuliere sector.